Toiminimiyrittäjyys kevyesti

Toiminimiyrittäjyys UKKO Prolla – helppo ja mutkaton tapa aloittaa yrittäjyys omalla osaamisella!

UKKO Pro on UKKO-konsernin toiminimiyrittäjien oma kirjanpidon- ja laskutuksen talouspalvelu. Palvelun kautta voit ryhtyä toiminimiyrittäjäksi ja samalla ulkoistaa aikaa vievät talousasiat meille, kuten esimerkiksi kirjanpidon. Jokainen toiminimiyrittäjämme saa sparrausta ja tukea talousasioiden hoitamisessa.

 • Toiminimiyrittäjänä tienaat enemmän kuin kevytyrittäjänä, sillä sinulta ei veloiteta laskuttamasta summasta palvelumaksua ja pääset hyötymään alarajahuojennuksesta sekä yrittäjävähennyksestä.
 • Helpotusta kirjanpitoon ja laskutukseen. Voit aloittaa laskutuksen, kun Y-tunnuksesi on saapunut ja hakemamme ennakkoperintä- ja arvonlisäverorekisterit on käsitelty. Mikäli sinulla on jo olemassa oleva Y-tunnus, voit käyttää palvelua heti.
 • Älä tuskaile enää ALV- ja veroilmoituksien parissa, me hoidamme ne puolestasi. Meidän kauttamme saat myös YEL-vakuutuksen itsellesi.
 • Et joudu yrittämään yksin. Me olemme turvanasi liiketoimintasi kasvattamisessa ja aina kun sinulla on kysymyksiä talousasioihin tai palveluun liittyen.

Kenelle UKKO Pro sopii?

Jos haluat yrittäjänä päästä tienaaman enemmän, niin toiminimen perustaminen on silloin järkevä vaihtoehto. Tällä hetkellä yli sata tuhatta muutakin suomalaista yrittäjää työskentelee toiminimellä. Tyypillisiä toiminimiyrittäjiä ovat esimerkiksi kampaajat, graafikot, konsultit, rakennusalan ammattilaiset, hierojat ja taksinkuljettajat. Voit olla joko päätoiminen tai sivutoiminen toiminimiyrittäjä.

UKKO Pro sopii sinulle esimerkiksi seuraavissa tapauksissa:

 • sinua turhauttaa käyttää aikaa kaiken maailman lippujen ja lappujen setvimiseen ja kaipaat nykyaikaista tapaa hoitaa kirjanpitoa ja laskutusta.
 • haluat keskittyä siihen työhön, mitä rakastat.
 • harkitset yrittäjyyttä tai haluat testata liikeideaasi.
 • haluat yrittäjäksi, mutta talousasioiden hoitaminen ikävystyttää.
 • olet työtön ja haluat työllistää itsesi yrittäjänä.
 • haaveilet yrittäjyydestä, mutta sinua hirvittää Y3-lomakkeet ja muut paperityöt.

Toiminimiyrittäjänä tienaat enemmän – ryhdy yrittäjäksi kevyesti!

UKKO Pron kautta saat Y-tunnuksen ja rekisteröidyttyäsi palveluun voit välittömästi lähettää ensimmäiset laskusi asiakkaille.

Toiminimiyrittäjänä sinun ei tarvitse huolehtia kirjanpidosta tai muista paperitöistä, sillä me UKKO Prossa ahkeroimme ne puolestasi. Tällöin sinulla vapautuu aikaa tuottavampaan tekemiseen, eli asiakashankintaan ja liiketoimintasi kehittämiseen. Palvelussamme voit lähettää helposti laskuja asiakkaillesi sekä tallentaa asiakkaasi ja tuotteesi helppokäyttöiseen rekisteriin.

Miten toiminimiyrittäjänä tienaa enemmän?

 • Sinulla on oikeus vähentää verotuksessa kaikki liiketoimintaasi liittyvät kulut, kuten vaikkapa työkone tai puhelin.
 • Pääset hyötymään arvonlisäveron alarajahuojennuksesta.
 • Olet oikeutettu yrittäjävähennykseen, joka on 5% tuloistasi.
 • Sinun ei tarvitse maksaa työnantajamaksuja laskutuksestasi eikä sinulta veloiteta palvelumaksua laskutuksesta.

Liity ilmaiseksi UKKO Prohon!

Rekisteröityminen palveluumme on maksutonta eikä veloita sinua mihinkään. Maksat palvelun käytöstä vasta sitten, kun laskutuksesi ylittää 1000 euron. Tällöinkin maksat vain 10 euroa + alv. Palvelumme kuukausihinta ei kohoa koskaan yli 60 euron, vaikka liiketoimintasi jatkaisikin kasvamistaan. Voit siis turvallisesti siirtyä osa-aikaisesta yrittämisestä kohti päätoimista yrittäjyyttä ilman, että sinun tarvitsisi murehtia hallinnollisten kulujen kasvusta.

Voit tutustua hinnastoomme vielä täällä.

Mikäli sinua jäi jokin asia vielä mietityttämään, niin ole rohkeasti yhteydessä asiakaspalveluumme. Jenni, Jonne ja Jenna auttavat mielellään.

Asiakaspalvelumme auttaa sinua arkisin klo 9-16 puhelimitse numerosta 09 427 208 61 ja sähköpostitse asiakaspalvelu@ukkopro.fi.