Sähköinen kirjanpito helpottaa yrittäjän työtä

 

sähköinen kirjanpito

Sähköinen kirjanpito – Näin hyödyt siitä!

Sähköinen kirjanpito herättää monenlaisia tunteita ja moni yrittäjä pohtiikin, mitä hyötyjä siitä voisi olla omalle liiketoiminnalle. Päätimme kirjoittaa, miten juuri sinä voisit hyötyä sähköisen kirjanpidon hyödyistä. Miten esimerkiksi UKKO Pron sähköinen kirjanpito-ohjelma helpottaisi elämääsi? Ota mukava asento ja lukaise nämä 5 syytä!

Sähköisen kirjanpidon 5 ylivoimaista hyötyä:

Tositteet ja muut paperit eivät ole enää hukassa

Sähköinen arkistointi tuo helpotusta rutiineihin, sillä sinun ei tarvitse enää etsiä tositteita mitä ihmeellisimmistä paikoista. Mapit ovat tietysti kauniita, mutta kyllähän sinä hyvin tiedät, ne vievät tilaa ja vaativat säännöllistä järjestelyä. UKKO Pron sähköiseen arkistointiin voit tallentaa niin paljon tositteita ja dokumentteja kuin haluat. Kaikki tärkeät paperit säilyvät yhdessä ja samassa paikassa turvallisesti.

Pysyt kartalla yrityksesi taloudesta

Sähköisen kirjanpidon ansiosta tiedät koko ajan, kuinka terveellä pohjalla taloutesi on.  Näet kokonaiskuvan taloustilanteestasi reaaliaikaisesti paikasta riippumatta. Tieto on vain nettiyhteyden päässä, joten voit unohtaa pölyttyneet mapit toimistosi hyllyssä. Esimerkiksi Espanjan lomalla voit käydä katsomassa UKKO Pro -palvelusta, miten yrityksesi taloudessa menee ja lähettää laskuja asiakkaillesi. Tämä on selkeä etu, sillä perinteisillä tilitoimistoilla tämä harvoin onnistuu.

Kuitit kännykällä kirjanpitoon

Nykyaikainen vaihtoehto kuittien säilyttämiselle on valokuvata kuitit ostohetkellä ja parilla klikkauksella lähettää puhelimen kautta järjestelmään. Tämä tuo päivääsi huomattavasti enemmän lisäaikaa, kun sinun ei tarvitse enää koota kuukausitositteita kasaan ja kiikutella niitä kirjanpitäjälle. Puhumattakaan niistä kadonneista kuiteista.

Ei enää tositteiden lajittelua

Hyvä uutinen on myös, että sähköistymisen myötä sinun ei tarvitse enää lajitella tositteita aikajärjestykseen. Kätevää ja tehokasta, voit käyttää tämän ajan kaikkeen muuhun tärkeämpään tekemiseen.

Säästät todellista rahaa ja aikaa

UKKO Pron sähköinen kirjanpito hyödyttää myös taloudellisesti, sillä se on huomattavasti nopeampi ja edullisempi paperikirjanpitoon verrattuna. Hinnastomme on räätälöity pienyrittäjiä varten eikä hintamme pidä sisällään piilokustannuksia. Sähköisen kirjanpidon myötä säästät huomattavasti enemmän aikaa ydintoimintaasi etkä myöskään joudu enää maksamaan musteesta, paperista tai mappikansioista.

”Sähköinen kirjanpito, viekö sen käyttöönotto minulta aikaa?”

Uudet ohjelmat ja asiat vaativat aina hieman perehtymistä alussa, mutta UKKO Pro on alusta asti suunniteltu hyvin yksinkertaiseksi sähköisen kirjanpidon ohjelmaksi. Kysynkin sinulta: aiotko toimia vielä viiden tai kymmenen vuoden päästä yrittäjänä? Mikäli aiot, tulet törmäämään sähköiseen kirjanpitoon entistä isommassa mittakaavassa. Siksi onkin parempi siirtyä jo nyt käyttämään tulevaisuuden tehokkainta kirjanpito-ohjelmaa.

Sähköisen kirjanpidon myötä et tarvitse erillistä kirjanpitäjää tai tilitoimistoa

Monesti kirjanpitäjien ja tilitoimistojen laskut ovat suuria, sillä kirjanpidon tehtävät laskutetaan tyypillisesti tehtyjen töiden jälkeen. Yleisesti ottaen veloitus tapahtuu tuntiperusteisesti, jolloin asiakkaat saattavat saada suuria ja ennakoimattomia laskuja. Tämän vuoksi suosittelemme sähköisiä kirjanpito-ohjelmia, kuten esimerkiksi UKKO Prota, jonka avulla voit pienentää entisestään kirjanpitolaskuasi.

Joko sinä siirryt vapauttamaan enemmän aikaa tuottavaan työhön?

Ryhdy UKKO Pron käyttäjäksi nyt!

 

  Toiminimen kirjanpito

  Suomen helpoin tapa yrittää

   

  • Lähetä ja vastaanota laskuja

  • Valokuvaustoiminto kuiteille

  • ALV- ja veroilmoitukset puolestasi

  • Henkilökohtainen kirjanpitäjä käytettävissä

  UKKO Pro on toiminimen kirjanpitoon erikoistunut yritys

  Blogissa käsittelemme yrittäjyyteen, taloushallintoon ja kirjanpitoon liittyviä asioita. Blogin tekstit on kirjoitettu mahdollisimman helposti ymmärrettäviksi, minkä vuoksi emme ota kantaa jokaiseen yksittäistapaukseen. Jos sinulla on kysyttävää, niin asiakaspalvelumme auttaa mielellään!

  asiakaspalvelu@ukkopro.fi

  puh: 09 427 20861 (klo 9-16)

  Lisää blogikirjoituksia

  Katso kaikki kirjoitukset