REKRY: Taloushallinnon harjoittelija

taloushallinnonharjoittelija
Haluatko kehittyä taloushallinnon taituriksi?

Me UKKO Prolla haemme nyt laskentatoimeen tai taloushallintoon kiinnostunutta/erikoistunutta liiketalouden opiskelijaa työharjoitteluun. Harjoittelun aikana pääset hoitamaan monipuolisesti pienyrittäjiemme taloushallintoa, kuten ostolaskujen käsittelyä, kirjanpidon laadintaan liittyviä tehtäviä, erilaisia raportointitehtäviä (veroilmoitus, alv-alarajahuojennus, alv-ilmoitus) sekä joitain palkanlaskennan osa-alueita. Työharjoittelun jälkeen tavoitteenamme on, että hallitsisit kokonaiskuvan pienyrityksen taloushallinnon hoidosta.

Tämä tehtävä on erinomainen mahdollisuus tutustua monipuolisesti taloushallinnon eri osa-alueisiin. Harjoittelu alkaa sopimuksen mukaan, mieluiten tammikuussa 2020.

Minkälaista meillä on työskennellä?

Meitä kuvaa parhaiten sanat: ystävällisyys, nuorekkuus, hersyvä huumori ja ylpeys omasta työstä.

Työyhteisöömme sopii parhaiten huumorintajuinen ja oma-aloitteisesti töihin tarttuva persoona. Toivomme sinulta reipasta ja joustavaa asennetta, yhteistyö- ja tiimityötaitoja sekä toimeen tarttuvaa ja huolellista työskentelyotetta. Tarjoamme sinulle aidosti mukavan ja kannustavan työyhteisön, jossa saat kattavan perehdytyksen ja tuen koko harjoittelusi aikana. Lisäksi pääset työskentelemään moderneissa työtiloissa Helsingin ydinkeskustassa.

Lisäksi odotamme sinulta:

– Tehtävään soveltuvia laskentatoimen/taloushallinnon opintoja (KTM/Tradenomi)
– Halua oppia uusia asioita sekä hyödyntää oppimaasi työssäsi
– Hyviä sosiaalisia taitoja sekä sinulla on joustava ja positiivinen asenne työhön
– Nuhteetonta taustaa

Eduksi katsomme myös, mikäli omaat hyvät tietoteknilliset taidot.

Vastineeksi tarjoamme sinulle

Meillä työntekijöistä huolehtiminen ei ole pelkkää sanahelinää. Konsernissamme järjestetään neljä kertaa vuodessa spesiaalisempaa ohjelmaa työntekijöille. Tämän lisäksi työntekijöistä välittäminen näkyy myös arjen keskellä. On sulkapallokerhoa, kuntosalitreenejä, leffapäivää, pleikkarikisoja, lippuja lätkämatsiin, ilmaista välipalaa ja limua jne. Tietysti myös kerran kuussa vietetään perinteeksi muodostunutta pizzaperjantaita.

Mikäli kiinnostuit harjoittelusta, lähetäthän hakemuksesi ja CV:si suoraan osoitteeseen jenna.palovaara@ukkopro.fi.

 

  Automatisoitu kirjanpito

  Suomen helpoin tapa hoitaa toiminimen kirjanpito. 

   

  • Laskujen lähetys

  • Laskujen vastaanotto

  • Valokuvaustoiminto kuiteille

  • ALV- ja veroilmoitukset

  • Kirjanpitäjän tuki

  Lisää blogikirjoituksia

  Katso kaikki kirjoitukset