REKRY: Customer Success Specialist

Kiinnostaako sinua olla osana UKKO Pro -palvelun ylivertaista asiakaskokemusta?

Etsimme tiimiimme Customer Success Specialistia,

vastaamaan siitä, että asiakkaamme kokevat UKKO Pro:n markkinoiden helpoimmin lähestyttäväksi taloushallinnon palveluksi. Työ on kokoaikainen ja työsuhde toistaiseksi voimassa oleva.

UKKO Pro on UKKO.fi:n vanavedessä syntynyt kasvuyritys, joka mahdollistaa helpon yrittäjyyden. Suomessa on satojatuhansia pienyrittäjiä, jotka kamppailevat kirjanpidon, kadonneiden kuittien, verojen, alvien, vähennysten ja ties minkä kanssa. Yrittämisestä on tehty Suomessa liian hankalaa, me UKKO Pro:lla teemme siitä helpompaa.

Teemme yrittämisestä ja työn tekemisestä helpompaa itsenäisille yrittäjille. Me haluamme viedä kirjanpidon, paperityöt ja muun byrokratian taustalle ja tarjota alustan, joka aidosti auttaa yrittäjiä menestymään helposti ja turvallisesti. Kasvuintomme on valtava ja markkinapotentiaalia riittää. Tärkeä tehtävä on varmistaa, että asiakkaat saavat tarvitsemaansa palvelua ja pysyvät tyytyväisinä.

Meillä asiakas ei jää koskaan yksin, vaan hän saa aina asiantuntevan ja nopean palvelun, jo mielellään ennen kuin huomaa tarvitsevansa vinkkejä ja ohjeita. Haemme tiimiin avainpelaajaa tekemään tärkeää työtä asiakkaidemme palvelun laadun varmistamiseksi. Tehtävänäsi on tuottaa asiakkaalle paras mahdollinen, odotukset ylittävä asiakaspalvelukokemus. Tueksesi saat rennon ja kannustavan tiimin.

Tehtäviisi kuuluu:

 • Uusien käyttäjien kontaktointi ja neuvonta palvelun käytössä.
 • Varmistaa, että asiakkaidemme palvelun käyttöönotto sujuu jouhevasti (hoidat tilitoimistojen vaihtoon liittyviä toimenpiteitä, neuvot palvelun käytössä, varmistat että asiakas oppii ja onnistuu palvelun käytössä).
 • Asiakaspalvelu puhelimitse, sähköpostitse ja chatin välityksellä.
 • Asiakaspalvelumme sisäisten prosessien kehitys aina vain parempaa asiakaskokemusta ajatellen.
 • Mahdollisesti kokemuksesi ja kiinnostuksesi mukaan taloustiimin avustaminen.

Toivomme sinun olevan:

 • Ahkera ja aikaansaava, fokuksesi on aina siinä, miten käyttäjämme saavat parasta mahdollista palvelua.
 • Hyvä tyyppi, jonka kanssa on helppo tehdä yhteistyötä.
 • Luotettava sekä pystyt hoitamaan aloittamasi tehtävät loppuun.
 • Sinulla on motivoitunut asenne ja pitkäjänteisyyttä rutiinitehtävissä.
 • Puhut erinomaista suomea ja englannillakin pärjäät hyvin.
 • Mukaudut nopeasti muutoksiin etkä hätkähdä pientä kiirettä.
 • Sinulla on hyvät tietoteknilliset taidot ja omaksut nopeasti uudet tekniikat.

Plussaa on, jos sinulla on taloushallinnon alalta koulutusta tai työkokemusta. Vaihtoehtoisesti myös esimerkiksi yrittäjänä tai muuten yritysrajapinnassa hankittu työkokemus antaa tehtävään hyvät eväät.

Työtehtävässä menestymiseksi tärkeimmässä roolissa on kuitenkin mahtava asenne ja tekemisen meininki – tarvittavat taidot opetamme perehdytysprosessissamme.

Mitä me tarjoamme?

Tehtävä tarjoaa sinulle loistavan mahdollisuuden päästä työskentelemään upeassa yrityksessä, joka panostaa työntekijöiden viihtyvyyteen samaan aikaan kun liiketoiminta porskuttaa eteenpäin kovaa vauhtia!

Tarjoamme hyvien työsuhde-etujen lisäksi (mm. kuntosali, sulkapallovuoro, lounasetu, pizzaperjantait, aamupalat, kahvit & virvoitusjuomat) mahtavan työporukan, joka viettää paljon aikaa myös vapaa-ajalla esimerkiksi lautapeli-iltojen tai vaikkapa gin-tastingin parissa.

Viihtyisät ja modernit toimitilamme sijaitsevat Helsingin Ruoholahdessa hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään heti!

Kerro meille, miksi juuri sinä olisit loistava lisäys tiimiimme! Lähetä vapaamuotoinen hakemus sekä CV osoitteeseen jenna.palovaara@ukkopro.fi. Hakemuksia otetaan käsittelyyn sitä mukaan kuin niitä tulee, joten nopeus on valttia! Viimeinen hakupäivä on ke 15.7.2020. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

  Toiminimen kirjanpito

  Suomen helpoin tapa yrittää

   

  • Lähetä ja vastaanota laskuja

  • Valokuvaustoiminto kuiteille

  • ALV- ja veroilmoitukset puolestasi

  • Henkilökohtainen kirjanpitäjä käytettävissä

  Lisää blogikirjoituksia

  Katso kaikki kirjoitukset