REKRY: Customer Success Specialist

Kiinnostaako sinua olla osana UKKO Pro -palvelun ylivertaista asiakaskokemusta?

etsimme tiimiimme vakituiseen työsuhteeseen,

Customer Success Specialistia,

vastaamaan siitä, että asiakkaamme kokevat UKKO Pro:n markkinoiden helpoimmin lähestyttäväksi taloushallinnon palveluksi.

UKKO Pro on UKKO.fi:n vanavedessä syntynyt kasvuyritys, joka mahdollistaa helpon yrittäjyyden. Suomessa on satojatuhansia pienyrittäjiä, jotka kamppailevat kirjanpidon, kadonneiden kuittien, verojen, alvien, vähennysten ja ties minkä kanssa. Yrittämisestä on tehty Suomessa liian hankalaa, me UKKO Pro:lla teemme siitä helpompaa.

Teemme yrittämisestä ja työn tekemisestä helpompaa itsenäisille yrittäjille. Me haluamme viedä kirjanpidon, paperityöt ja muun byrokratian taustalle ja tarjota alustan, joka aidosti auttaa yrittäjiä menestymään helposti ja turvallisesti. Kasvuintomme on valtava ja markkinapotentiaalia riittää. Tärkeä tehtävä on varmistaa, että asiakkaat saavat tarvitsemaansa palvelua ja pysyvät tyytyväisinä.

Meillä asiakas ei jää koskaan yksin, vaan hän saa aina asiantuntevan ja nopean palvelun, jo mielellään ennen kuin huomaa tarvitsevansa vinkkejä ja ohjeita. Haemme tiimiin avainpelaajaa tekemään tärkeää työtä asiakkaidemme palvelun laadun varmistamiseksi. Tehtävänäsi on tuottaa asiakkaalle paras mahdollinen, odotukset ylittävä asiakaspalvelukokemus. Tueksesi saat rennon ja kannustavan tiimin.

Haemme tiimiin avainpelaajaa tekemään tärkeää työtä asiakkaidemme palvelun laadun varmistamiseksi.

Tehtäviisi kuuluu:

 • Uusien käyttäjien kontaktointi ja neuvonta palvelun käytössä
 • Varmistat että uuden käyttäjän palvelun käyttö lähtee vaivattomasti liikkeelle (hoidat tilitoimistojen vaihtoon liittyviä toimenpiteitä, neuvot palvelun käytössä, varmistat että 1. käyttökuukauden jälkeen asiakas on oppinut käyttämään palvelua oikein)
 • Asiakaspalvelu puhelimitse ja sähköpostitse
 • Asiakaspalvelumme sisäisten prosessien kehitys aina vain parempaa asiakaskokemusta ajatellen
 • Mahdollisesti kokemuksesi ja kiinnostuksesi mukaan taloustiimin avustaminen

Toivomme sinulta:

 • Olet ahkera ja aikaansaava, fokuksesi on aina siinä, miten käyttäjämme saavat parasta mahdollista palvelua
 • Olet luotettava ja hyvä tyyppi, jonka kanssa on helppo tehdä yhteistyötä
 • Pystyt hoitamaan aloittamasi tehtävät loppuun
 • Sinulla on motivoitunut asenne ja pitkäjänteisyyttä rutiinitehtävissä
 • Puhut erinomaista suomea ja englannillakin pärjäät hyvin (Palvelumme on molemmilla kielillä)
 • Mukaudut nopeasti muutoksiin etkä hätkähdä pientä kiirettä
 • Käytät sujuvasti tietokonetta työvälineenäsi ja omaksut nopeasti uudet tekniikat

Tehtävään alustavasti valitun henkilön luottotiedot voidaan tarkistaa ennen lopullista valintapäätöstä.

Plussaa on, jos sinulla on taloushallinnon alalta koulutusta tai työkokemusta. Vaihtoehtoisesti myös esimerkiksi yrittäjänä tai muuten yritysrajapinnassa hankittu työkokemus antaa tehtävään hyvät eväät. Työtehtävässä menestymiseksi tärkeimmässä roolissa on kuitenkin mahtava asenne ja tekemisen meininki – tarvittavat taidot opetamme perehdytysprosessissamme.

Mitä me tarjoamme?

Tehtävä tarjoaa sinulle loistavan mahdollisuuden päästä työskentelemään upeassa yrityksessä, joka panostaa työntekijöiden viihtyvyyteen samaan aikaan kun liiketoiminta porskuttaa eteenpäin kovaa vauhtia!

Tarjoamme hyvien työsuhde-etujen lisäksi (mm. kuntosali, sulkapallovuoro, lounasetu, pizzaperjantait, aamupalat, kahvit & virvoitusjuomat) mahtavan työporukan, joka viettää paljon aikaa myös vapaa-ajalla esimerkiksi lautapeli-iltojen tai vaikkapa gin-tastingin parissa.

Viihtyisät ja modernit toimitilamme sijaitsevat Helsingin Ruoholahdessa hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään heti!

Kerro meille, miksi juuri sinä olisit loistava lisäys tiimiimme! Lähetä vapaamuotoinen hakemus sekä CV osoitteeseen jenna.palovaara@ukkopro.fi. Hakemuksia otetaan käsittelyyn sitä mukaan kuin niitä tulee, joten nopeus on valttia! Viimeinen hakupäivä on ke 30.9.2020. Työt alkavat mahdollisimman pian.

Ole nopea, sillä haluamme löytää sinut pian!

Toiminimen kirjanpito

Suomen helpoin tapa yrittää

 

 • Lähetä ja vastaanota laskuja

 • Valokuvaustoiminto kuiteille

 • ALV- ja veroilmoitukset puolestasi

 • Henkilökohtainen kirjanpitäjä käytettävissä

UKKO Pro on toiminimen kirjanpitoon erikoistunut yritys

Blogissa käsittelemme yrittäjyyteen, taloushallintoon ja kirjanpitoon liittyviä asioita. Blogin tekstit on kirjoitettu mahdollisimman helposti ymmärrettäviksi, minkä vuoksi emme ota kantaa jokaiseen yksittäistapaukseen. Jos sinulla on kysyttävää, niin asiakaspalvelumme auttaa mielellään!

asiakaspalvelu@ukkopro.fi

puh: 09 427 20861 (klo 9-16)

Lisää blogikirjoituksia

Katso kaikki kirjoitukset