Personal Trainer ja hyvinvointialan yrittäjä Kira Koskela

Kira

Valokuvaaja: Juhapekka Haapoja

Elokuun kuukauden yrittäjämme on Kira Koskela, hämeenlinnalainen hyvinvointialan yrittäjä sekä entinen kilpauimari. Entisenä kilpa-uimarina hän on tottunut pistämään itsensä likoon ja harjoittelemaan nousujohteisesti. Urheilutaustaa häneltä löytyy myös kuntosalin puolelta, kuten mm. fitnes-tyyppisestä treenaamisesta.

Kira on myös toiminut aiemmin mm. Fustra- yksilövalmentajana, valmentanut Arabiemiraateissa musliminaisten fysiikka- ja ravintovalmennusta sekä toiminut Personal Trainerina Fitness24sevenillä.

Miten päädyit yrittäjäksi?

Pohdin yrittäjyyttä ensimmäisen kerran vuosi sitten, jolloin mietin pärjäisinkö yrittäjänä? Kului vuosi ja päätin tarttua härkää sarvista, ja aloitin oman yrittäjyyden taipaleeni. Parasta on ollut vapaus päättää omista työaikatauluista sekä tekemisistäni!

Kiran hyvinvointipalvelut sisältävät yksilö- duo sekä pienryhmävalmennuksia. Hän myös räätälöi asiakkailleen erikseen kuntosaliohjelmia, ravintovalmennuksia sekä lisäksi ohjaa ryhmiä.

Millainen on tavallinen työpäiväsi?

Tavallinen työpäiväni vaihtelee valmennettavien mukaan, sillä osa asiakkaistani tykkää käydä aamuisin salilla ja osa taas iltaisin. Päiväni saattaa alkaa klo 7 ja päättyä klo 11. Tämän jälkeen yleensä suoritan omat treenit tai suunnittelen asiakkaideni valmennusohjelmia. Iltapainoitteisena päivänä yleensä aamupäivä on vapaa, jolloin käyn itse treenaamassa ja aloitan iltapäivällä ohjaukset. Välissä saatan myös ottaa lyhyehköt päiväunet.

On hyvä tiedostaa omat rajansa, ja opetella tuntemaan sitä, mikä on itselle sopiva työmäärä. Haluan, että aikaa jää runsaasti omaan liikkumiseen ja siitä palautumiseen, jotta jaksan auttaa muita kohti omia tavoitteitaan.

Miten UKKO Pro on auttanut sinua?

Aloitin toiminimellä UKKO Pro -palvelun kautta noin kuukausi sitten. Olen kokenut palvelun helppokäyttöiseksi ja vapaa-aikaani jää paljon muuhun tekemiseen. Kiitos myös UKKO Pro loistavasta asiakaspalvelusta!

Mikä on hienointa omassa työssäsi?

Ehdottomasti hienointa on nähdä asiakkaideni liikunnan kautta saadut onnistumiset ja ilot!

Mitä asioita haluaisit kehittää itsessäsi?

Itseään voi kehittää joka päivä! Minun pitäisi kuitenkin oppia olemaan turhan tarkka ja vaativa itselleni, sillä hyväkin työ riittää. Olen luonteeltani perfektionisti, joka on toisinaan hyvä ominaisuus, mutta myös kuormittava. Välillä olisi kannattavaa mennä siitä, mistä aita on matalin, jolloin aikaa jää paljon enemmän käytettäväksi tärkeämmille asioille.

Terveisiä ja vinkkejä muille yrittäjille?

Kokeilkaa rohkeasti yrittäjyyttä! Tämä on ollut yksi elämäni parhaimpia päätöksiä.

Minusta ja toiminnastani lisätietoa:

Facebook: TMI Kira Koskela

Instagram: kirakoskela

Haluatko sinä kuukauden yrittäjäksi?

Kuukauden yrittäjä on UKKO Pro:n blogisarja, jossa nostamme esiin eri alojen yrittäjiä. Onko sinulla oma tarina yrittäjyydestä? Me tahdomme kuulla sen!

Klikkaa ja täytä lomake.

Toiminimen kirjanpito

Suomen helpoin tapa yrittää

 

  • Lähetä ja vastaanota laskuja

  • Valokuvaustoiminto kuiteille

  • ALV- ja veroilmoitukset puolestasi

  • Henkilökohtainen kirjanpitäjä käytettävissä

UKKO Pro on toiminimen kirjanpitoon erikoistunut yritys

Blogissa käsittelemme yrittäjyyteen, taloushallintoon ja kirjanpitoon liittyviä asioita. Blogin tekstit on kirjoitettu mahdollisimman helposti ymmärrettäviksi, minkä vuoksi emme ota kantaa jokaiseen yksittäistapaukseen. Jos sinulla on kysyttävää, niin asiakaspalvelumme auttaa mielellään!

asiakaspalvelu@ukkopro.fi

puh: 09 427 20861 (klo 9-16)

Lisää blogikirjoituksia

Katso kaikki kirjoitukset