Kaikki, mitä tarvitset yrittäjyyden polullesi

Pienyrittäjän tukena aina toiminimen perustamisesta taloushallinnon rutiineihin saakka.

Kaikki, mitä tarvitset yrittäjyyden polullesi

Pienyrittäjän tukena aina toiminimen perustamisesta taloushallinnon rutiineihin saakka.

Ole oman itsesi herra

Kokeile liikeideaasi ja perusta toiminimi kauttamme ilmaiseksi. Rekisteröityminen vie vain muutaman minuutin. 

Keskity olennaiseen

Hoidamme puolestasi kirjanpidon, paperityöt sekä alv- ja veroilmoitukset. Sinä voit keskittyä yritykseesi.

Joustoa eri tilanteisiin

UKKO Pro soveltuu kaikkiin elämäntilanteisiin, olit sitten aikuinen, opiskelija tai eläkeläinen. Voit olla joko päätoiminen tai sivutoiminen yrittäjä.

Toiminimiyrittäjäksi helposti

Me UKKO Prolla autamme sinua yritystoiminnassasi alkuun. Toiminimen perustaminen kauttamme on helppoa ja ilmaista. Me huolehdimme puolestasi toiminimen perustamisilmoituksen ja saat Y-tunnuksen meiltä noin parissa päivässä.

UKKO Pron toiminimiyrittäjänä voit keskittyä olennaiseen, eli haluamasi työn tekemiseen. Toiminimiyrittäjyyteen liittyvää ylimääräistä byrokratiaa ei tarvitse hoitaa itse. Palvelumme mahdollistaa helpon yrittämisen.

Toiminimen perustamisesta voit lukea lisätietoja tarkemmin täältä. 

Sinä laskutat, me hoidamme loput

UKKO Pron kautta luot ja lähetät laskut helposti ja nopeasti. Vastaanotat myös kaikki laskut samaan paikkaan, jolloin sinulle jää vain kuittien lisääminen palveluun. Kirjanpitosi muodostuu automaattisesti tallentamiesi tositteidesi perusteella, mutta kuitenkin aina viime kädessä kirjanpitotiimimme tarkistaa, että kaikki hoituu niin kuin pitää.

Laskujen käsittely UKKO Prolla on helppoa ja mukavaa. Varsinkin kun hyödynnät kaikki tarjolla olevat ominaisuudet. Jos sinulla on asiakkaita, joille lähetät laskuja tasaisin väliajoin, kannattaa asiakas tallentaa asiakasrekisteriin. Näin sinun ei tarvitse syöttää jokaiseen laskuun asiakkaan tietoja uudestaan ja uudestaan. Voit myös ottaa käyttöösi tehokkaan tuoterekisterin, joka toimii samalla periaatteella.

Ei enää stressiä veroasioista

UKKO Pron asiakkaana sinun ei tarvitse murehtia veroasioista. Kirjanpitäjämme tekevät yrityksesi puolesta ALV- ja veroilmoitukset ja pidämme huolen, että muistat ajoissa lisätä kaiken tarvittavan aineiston järjestelmäämme. Ennakkoverojen arviointiin saat apua ammattitaitoiselta asiakaspalvelultamme.

Tiesitkö, että yrityksesi saattaa olla oikeutettu arvonlisäveron alarajahuojennukseen? Palvelussamme tämäkin on huomioitu ja alarajahuojennus lasketaan automaattisesti käyttäjille, jotka ovat siihen oikeutettuja. Ja mikä parasta, lähetämme laskelmat myös verottajalle, joten sinun ei tarvitse huolehtia tästä.

Kirjanpitäjän tuki turvanasi

Haluamme tehdä yrittämisestä mahdollisimman helppoa ja turvallista. Jos jokin yrittämiseen liittyvä painaa mieltäsi, voit olla yhteydessä ammattitaitoiseen asiakaspalveluumme ja kirjanpitäjiimme, jotka auttavat mielellään asian ratkaisemisessa.

Nopeampi maksu työstäsi

UKKO Pron laskutustyökalun avulla lähetät ammattimaisia laskuja muutamalla napsautuksella. Tehokas laskutustyökalu mahdollistaa myös nopeammat maksut tilillesi. Voit lähettää laskut palvelusta suoraan verkkolaskuina,  sähköpostitse tai postitse. Valitse laskutusmuoto sen mukaan, mikä sopii asiakkaallesi parhaiten!

Palvelumme on helppokäyttöinen ja fiksu, et tarvitse sen käyttämiseen aiempaa osaamista. Koko taloushallintosi toimii kaikilla laiteilla, myös puhelimessasi. Voit luoda ja lähettää laskuja älypuhelimellasi vaikkapa laiturin nokasta.

 

UKKO Pro tarjoaa turvallista ja helppoa yrittämistä

  • Saat kauttamme ilmaisen y-tunnuksen
  • Kirjanpito ja paperityöt jäävät meidän harteillemme
  • Laskutus, kuittien säilöminen ja laskujen vastaanottaminen kätevästi samassa paikassa – kirjanpitäjämme myös tarkistavat jokaisen järjestelmään lisäämäsi kuitin
  • Voit siis keskittyä täysin oman osaamisesi kaupallistamiseen
  • Voit kirjata yritysajosi suoraan palvelun ajopäiväkirjaan mikäli ajat yli 50% yritysajoa ja ajoneuvosi on kirjanpitoon lisätty
  • Turvanasi on aina henkilökohtainen asiakaspalvelu ja ammattikirjanpitäjät
  • Tiedät aina mistä maksat – edullinen ja kiinteä kuukausihinta liikevaihtosi mukaan, alkaen 0€kk, maksimissaan 60€/kk

Näin helposti se toimii

1.Lähetä laskut

Luot ja lähetät laskut nopeasti. Verkkolaskut kuuluvat palvelun kuukausihintaan.

2. Tallenna tositteet

Kuvaa kuitit ja säilö ne kätevästi palveluun. Ei tositerajoitusta!

3. Me hoidamme kirjanpidon ja paperityöt

UKKO Pro hoitaa puolestasi ALV- ja veroilmoitukset, jotka kirjanpitäjämme tarkistavat.

Ei murheita kirjanpidon hinnasta

UKKO Pro on jokaiselle yrittäjälle sopivaksi hinnoiteltu.

Palvelumme kuukausihinta on selkeä, maksat vain kertyneen liikevaihdon mukaisesti. Alkaen 0€/kuukausi ja päättyen maksimissaan 60€/kuukausi.

Kiinteä kuukausihinta pitää sisällään kirjanpidon, laskutuksen sekä alv- ja veroilmoitukset. Saat yhdestä palvelusta kaikki, mitä tarvitset yrittämiseen sekä tiedät mistä maksat.

Kenelle UKKO Pro sopii? Palveluamme käyttävät muun muassa:

Toiminimiyrittäjät

Uudet toiminimiyrittäjät

Kevytyrittäjästä toiminimeksi siirtyvät

Sivutoimiset yrittäjät

Kauneudenhoitoalan yrittäjät

Liikunta-alan yrittäjät

Terveydenhuoltoalan yrittäjät

Taksiyrittäjät

Luovien alojen yrittäjät

Rakennusalan yrittäjät

IT-alan yrittäjät

Hyvinvointialan yrittäjät

Palvelu soveltuu yksinyrittäjille, jotka tekevät yhdenkertaista kirjanpitoa. Palvelu ei sovi yrityksille, joilla on useita työntekijöitä, tilikausi on jokin muu kuin kalenterivuosi tai joiden pitää tehdä kahdenkertaista kirjanpitoa.

Täältä voit lukea yksityiskohtaisemmin soveltuuko UKKO Pro yritystoiminnallesi.

Kiinnostuitko? Liity ilmaiseksi nyt. 

Aloita laskuttaminen jo tänään.