Yrityksen ostolaskut helposti yhteen paikkaan - UKKO Pro

Kaikki laskusi yhdessä paikassa

Paperilaskut, verkkolaskut, sähköpostilaskut ja kuitit yhdessä paikassa.

Kokeile 30 päivää ilmaiseksi

Käytä läppärillä, tabletilla tai kännykällä!

Ostolaskujen käsittely

Onko kuitit hukassa ja ostolaskut kadoksissa sähköpostin syövereissä? UKKO Pron ostolaskut auttavat tässä asiassa. Keskitetty laskujen hallinta varmistaa sen, että kuitit ovat tallessa turvallisessa pilvipalvelussa aina kun niitä tarvitset.

Pienyrittäjälle ostolaskujen arkistointi on aina työlästä ja varsinkin tilinpätöksen hetkellä tiedon tulisi olla saatavissa nopeasti kirjanpitäjälle.

Kokeile 30 päivää maksutta

Toiminimen kirjanpito

Anna robottikirjanpitäjämme hoitaa kirjanpitosi turvallisesti. UKKO Pron yhdenkertainen kirjanpitosi helposti ja nopeasti. Silloin kun itse haluat. Ei turhaa byrokratiaa.

Lue lisää

Ostolaskut ja myyntilaskut

Kaikki liput ja laput pilvessä. Ei hukkuneita kuitteja, ei stressiä ennen veroilmoituksen deadlinea. Helppoa ja yksinkertaista yrityksen tarpeisiin.

Lue lisää

Laiteriippumaton

Lähetä laskut vaikka mökkilaiturin nokalta tai tee kirjanpito mukavasti kotisohvalla. Mitkä ikinä tarpeesi ovatkaan, sovelluksemme käy kaikkiin laitteisiin.

Lue lisää

Palvelumme sopii hyvin kaikenkokoisille yrityksille ja yhtiömuodoille. Ei enää hukkuneita kuitteja, kaikki ostolaskut samassa paikassa. Arkistointi on superhelppoa. Robotisoi ostolaskujen tiliöinti, ja seuraa yrityksesi rahaliikennettä reaaliaikaisesti.

Et enää tarvitse erillisiä sopimuksia vastaanottaaksesi verkkolaskuja. Ei enää paperiviiltoja eikä turhaa roskaa.

Me pidämme kaikki yrityksesi pyörittämiseen liittyvät tositteet tallessa, ei haittaa vaikka tietokoneesi hajoaa tai käytät useampaa laitetta. Palvelussamme kulutositteet ovat varmassa tallessa.

Sano hyvästi  erillisille sopimuksille verkkolaskuja varten, paperiviilloille ja turhalle roskalle. UKKO Pro:lla vastaanotat kaikki laskut yhteen paikkaan, ilman erillisiä sopimuksia.

Ottaessasi ostolaskupalvelun käyttöön, voit vastaanottaa laskuja mistä tahansa osoitteesta ja muutamalla klikkauksella hyväksyt laskut osaksi kirjanpitoasi.    

Kappalerajoitukseton toimittajarekisteri.