menu x

Toiminimen kirjanpitopalvelu kauneudenhoitoalan yrittäjille

Loihdi upeita meikkejä ja keskity erilaisten hoitojen tekemiseen – UKKO Pro hoitaa kirjanpitosi!

Työskenteletkö kauneudenhoitoalalla? Mukava kuulla! Kauneudenhoitoalan työt ovat vaativia palveluammatteja. Työ vaatii tekijältään niin sosiaalista luonnetta kuin myös kykyä tehdä töitä erilaisten ihmisten kanssa, kuten esimerkiksi asiakkaiden, mallien, stylistien ja kuvaajien kanssa. Meikkitaiteilijan työpäiviin voi sisältyä muun muassa asiakkaiden meikkityylien neuvontaa ostoskeskuksissa sekä arki- ja juhlameikkien loihtimista eri tilaisuuksiin. Osaamisalueeseen saattaa lisäksi kuulua elokuvien roolimaskeerauksien tekoa sekä kampausten ja peruukkien työstämistä. Kosmetologin työhön voi kuulua muun muassa erilaiset hoidot ja hieronnat, ripsienpidennykset, kulmien muotoilut, kestovärjäykset sekä rakennekynnet.

Iltaisin töiden jälkeen saatat kuitenkin olla väsynyt ja kenties kamppailet kirjanpidon paperityön tekemisen, kadonneiden kuittien, verojen, alvien, vähennysten tai muiden vastaavien aikaa vievien asioiden parissa.Tähän kaikkeen on kuitenkin ratkaisu! Olemme kehittäneet kirjanpito- ja laskutusohjelman, jonka avulla voit automatisoida koko kirjanpitosi. Säästät huomattavasti enemmän aikaa lähettämällä ja vastaanottamalla laskusi digitaalisesti sekä automaation hoitaessa kirjanpitosi.

Älä pyörittele enää papereita, taloudenhallinta on helpompaa sähköisesti!

Kauneudenhoitoalan yrittäjälle tilitoimistojen laskut saattavat tuntua kalliilta sekä toisinaan kirjanpitäjän perään soittelu voi myös turhauttaa. Tänä päivänä myös kirjanpidon tekeminen ruutuvihkoon ja kuittien säilyttäminen kenkälaatikossa on työlästä ja vanhanaikaista. ALV-ilmoitukset tehdään nykypäivänä myös verkossa, jolloin olisikin hyödyllistä etsiä digitaalinen ratkaisu kirjanpidon tekemiseen ja tositteiden arkistoimiseen. Nykytekniikka on onneksi mahdollistanut sen, että pienyrittäjä voikin siirtyä automatisoimaan kirjanpitonsa kokonaan ja UKKO Pro onkin juuri tähän tarkoitukseen loistava ohjelma.

Palvelumme saat käyttöön ilman kallista avausmaksua, jolloin vältyt turhilta ylimääräisiltä kuluilta. Jos teet päivittäistä asiakastyötä ja kuitteja kertyy, säästöä kirjanpidon kustannuksissa UKKO Pron avulla syntyy helposti monia satoja euroja vuodessa.

Mikä? Miksi? Kenelle?

 • Kirjanpito- ja laskutuspalvelu toiminimiyrittäjille
 • Kuukausihinta perustuen kertyneeseen liikevaihtoosi, alkaen 0€/kk ja maksimissaan 60€/kk
 • Palvelumme on täysin digitaalinen – ei paperitöitä enää
 • Hoidamme ALV- ja veroilmoitukset puolestasi
 • Vapauttaa aikaasi keskittyä omaan osaamiseesi
 • Saat neuvoja UKKO Pron kirjanpitäjältä

Kirjanpito, miksei sitä voisi tehdä helpommin?

Kirjanpito ei ole sellainen asia, jota kannattaa pelätä. Palvelussamme sinun tulee laatia vain laskut ja parilla klikkauksella ne siirtyvät kirjanpitoon. Palvelumme on tehty mahdollisimman yksinkertaiseksi toiminimiyrittäjille ja olemme karsineet kaiken turhan pois ohjelmastamme. Palvelutiimimme auttaa myös aina kaikissa pulmatilanteissa.

Rekisteröityminen vie vain pari minuuttia eikä sinun tarvitse olla kirjanpitoalan ammattilainen käyttääksesi palveluamme.

Automatiikka vähentää ihmisten tekemiä virheitä

Modernilla ja helppokäyttöisellä palvelullamme automatisoit kaikki toistuvat kuukausittaiset kirjanpidon rutiinityöt, jotka vievät tarpeettomasti aikaasi. Automatiikan avulla myös ihmisten tekemät inhimilliset virheet vähenevät. Täydennämme robottia niissä tilanteissa, joissa ihmistä vielä tarvitaan ja olemme aina apunasi, kun haluat. Ei siis huolta, kirjanpitoasiasi ovat osaavissa käsissä.

Kirjanpitosovellus, joka kulkee taskussasi missä ja milloin vain

Miltä kuulostaisi lähettää laskut kätevästi Balin hiekkarannoilta tai vaikkapa mukavasti kotisohvalta? Tämä kaikki onnistuu UKKO Prolla: tarvitset palvelumme käyttöön vain verkkoselaimen, jolla tälläkin hetkellä luet tätä sivua.

Saat ohjelmamme kautta tuloslaskelman sekä alv- ja verolaskelmat. Sinun ei tarvitse olla kirjanpitoalan ammattilainen, sillä raporttimme antavat sinulle selkeän käsityksen yrityksesi kuluista, tuloista ja liiketoimintasi kehittymisestä.

 

Epäröitkö? Lue vielä nämä syyt:

 • Ei vaadi kirjanpitoalan erityisosaamista – automaatio hoitaa kirjanpidon
 • Kuitit pysyvät tallessa, kun otat niistä kuvan heti oston jälkeen ja lisäät ohjelmaan
 • Ei kalliita laskuja tai yllättäviä piilokuluja tilitoimistolta
 • Laiteriippumaton
 • Maksuton asiakastuki apunasi sekä KLT-kirjanpitäjän tuki
 • Ei sido pitkiin sopimuksiin tai irtisanomisaikoihin

Miten toimin?

Puuttuuko sinulta Y-tunnus? Voit hankkia sen ilmaiseksi täältä. Perustamalla UKKO Pron kautta yrityksen et sitoudu mihinkään tai maksa yllättäviä rekisteröintimaksuja. Samalla varmistat, että kaikki tietosi täytetään oikein. Yrityksen perustamisen jälkeen voit heti aloittaa palvelun käyttämisen.

Mikäli sinulla on Y-tunnus jo olemassa, voit aloittaa ohjemamme käytön rekisteröitymällä alhaalta. Saat kirjanpidon ja laskutuksen heti käyttöösi.

Automaattinen toiminimen kirjanpito

Suomen helpoin tapa hoitaa toiminimen kirjanpito. 

 • laskujen lähetys
 • laskujen vastaanotto
 • kuittien käsittely
 • ALV & veroilmoitus
 • kirjanpitäjän tuki