Hinnasto - UKKO Pro

Tutustu palveluihimme!

Olemme pienyrittäjän kaveri: me autamme yrityksen perustamisessa, hoidamme toiminimen kirjanpidon ja laskutuksen ja tarvittaessa autamme.
Muille yritysmuodoille suosittelemme monipuolista laskutuspalveluamme.

Hinnasto

Mielestämme yrittäjän ei pidä maksaa mistään ylimääräisestä. Siksi maksat lähettämiesi laskujen mukaan. Jos laskutat paljon, saat Laskutus Prolla käyttöösi laskutusta nopeuttavia ominaisuuksia, kuten asiakasrekisterin ja tuoterekisterin, jolloin laskun tiedot täyttyvät kuin itsestään.

Toiminimiyrittäjille tarjoamme kirjanpitoa, joka sisältää kaikki laskutuspalvelumme. Toiminimiyrittäjänä kirjanpitosi ja ALV-ilmoituksesi hoituvat kuin itsestään! Kaikki palvelumme sisältävät teknisen tuen ja osaava kirjanpitäjätiimimme auttaa sinua yrityksesi taloushallintoon tai perustamiseen liittyvissä asioissa.

Hinnastomme hinnat eivät sisällä arvolisäveroa.

Toiminimen kirjanpito 59,99€ /kk

Miksi maksaisit kalliista tilitoimistosta, kun voit antaa robotin hoitaa kirjanpitosi? Keskity sinä omaan ydinosaamisesi, ja yritykseesi!  UKKO Prolla tehdyt ja vastaanotetut laskut siirtyvät automaattisesti kirjanpitoon, sinulle jää vain muiden tositteiden lisääminen palveluun. Käyttäessäsi UKKO Prota et siis tarvitse kirjanpitäjää! Tositteiden lisääminen tapahtuu kädenkäänteessä, ja samalla tiliöit tositteet valmiiksi kirjanpitomateriaaliksi.

UKKO Pro toiminimen kirjanpito on helppo käyttää. Saat tarvittavat ilmoitukset verottajalle ALV-kautesi mukaisesti. Lisäksi saat apua yrityksesi taloushallinnan kanssa,  KLT-kirjanpitäjämme auttaa sinut alkuun ja aina, kun sinulla on kysyttävää.

  • edullinen hinta 59,99 €/kk + alv
  • ALV-ilmoitus
  • Myynti- ja ostolaskut
  • Käytettävissä 24/7, laiteriippumaton
  • KLT-kirjanpitäjän tuki

Ei aloituskustannuksia!
Ei vuosittaisia lisäkustannuksia (veroilmoitus, tuloslaskelma)

Toiminimen automaattinen kirjanpito 59,99€ / kk + ALV

 

 

Muut palvelut

Laskutus 9,99 €/kk

Myyntilaskutus, miksei sitä voi tehdä helposti? UKKO Prolla luot ammattimaisen laskun minuuteissa, olitpa pitkän linjan yrittäjä tai lähettämässä ensimmäistä laskuasi yrittäjänä.  Laskujen luomiseen tarkoitettu laskutuspohja on selkeä ja helppokäyttöinen. Tuemme kaikkia laskutusvaihtoehtoja; UKKO Prolla voit valita laskun tyypin verkkolaskun, sähköpostilaskun ja postitse menevän laskun väliltä, ja maksat edullisen kuukausimaksun lisäksi vain lähettämiesi laskujen kulut. Elokuussa 2018 vapautimme

  • Lähetä laskuja helposti
  • Vastaanota laskut kootusti yhteen paikkaan
  • Useita kieli- ja valuuttavaihtoehtoja
  • Toimii parhaiten yhdessä kirjanpitopalvelumme kanssa
  • Yksinkertaistaa yrityksesi laskutusohjetta

Lähetä ja vastaanota laskuja hintaan 9,99€ / kk + ALV

Tilaa nyt – kokeile kaikkia ominaisuuksia 30 päivää ilmaiseksi

 

 

Toiminimen perustaminen 0€

Mietitkö vasta toiminimen perustamista? Ahdistaako Y3-lomake? Anna meidän tehdä perustaminen puolestasi! Lähetämme perustamisilmoitukset eteenpäin jo saman päivän aikana, etkä maksa palvelusta mitään.

Perusta toiminimi jo tänään!

 

Toiminimen lakkauttaminen (tulossa pian)

Pysy kuulolla, jos toiminimen lakkauttaminen on ajankohtaista..

 

Toiminimen kirjanpito

Anna robottikirjanpitäjämme hoitaa kirjanpitosi turvallisesti. UKKO Pron yhdenkertainen kirjanpitosi helposti ja nopeasti. Silloin kun itse haluat. Ei turhaa byrokratiaa.

Lue lisää

Ostolaskut ja myyntilaskut

Kaikki liput ja laput pilvessä. Ei hukkuneita kuitteja, ei stressiä ennen veroilmoituksen deadlinea. Helppoa ja yksinkertaista yrityksen tarpeisiin.

Lue lisää

Laiteriippumaton

Lähetä laskut vaikka mökkilaiturin nokalta tai tee kirjanpito mukavasti kotisohvalla. Mitkä ikinä tarpeesi ovatkaan, sovelluksemme käy kaikkiin laitteisiin.

Lue lisää