Toiminimen kirjanpito, laskutus ja kuittivarasto, alkaen 0€/kk

Me UKKO Prolla haluamme yksinkertaistaa yrittäjän talouspalvelut. Talouspalvelumme avulla kirjanpito, laskutus ja pakolliset ALV- ja veroilmoitukset hoituvat kuin itsestään! Kiinteään hintaan kuuluu kaikki toiminnot ilman ärsyttäviä rajoituksia.

Jos tarvitset apua, on helppo ottaa yhteyttä ilmaiseen tekniseen tukeen tai kirjanpitoasiantuntijoihimme, jotka auttavat sinua yrityksesi taloushallintoon tai toiminimen perustamiseen liittyvissä asioissa. 

Hinnoittelumme on yksinkertainen, maksat vain kertyneen liikevaihdon mukaisesti.

Mietitkö näitä?

Onko UKKO Pro -palvelussa lisämaksuja tai piilokustannuksia?

Ei, palvelussamme ei ole lisämaksuja tai piilokustannuksia. Maksat aina kertyneen liikevaihtosi mukaisesti.

Onko palvelussa kpl-rajoituksia esimerkiksi laskujen, asiakkaiden tai tuotteiden luontiin?

Ei. Kaikki toiminnot kuuluvat palvelumme kuukausihintaan. Voit lähettää laskuja rajattomasti postitse, sähköpostitse tai verkkolaskuna ilman lisäkuluja. Lisäksi voit lisätä palveluumme rajattomasti asiakkaita ja tuotteita.

Miksi juuri UKKO Pro?

Helppo taloudenhallinta UKKO Prolla tarkoittaa enemmän aikaa hankkia lisää asiakkaita, palvella heitä paremmin ja menestyä.
Osaat käyttää palveluamme, mikäli tiedät mitä varten olet ostanut kuitissa olevan tuotteen. Kuitin voit näppärästi valokuvata puhelimellasi ja lisätä palveluumme, jonka jälkeen se uiskentelee automaattisesti kirjanpitoon.

Me emme jätä sinua missään vaiheessa yksin, tarjoamme aina apua kirjanpitoon ja taloushallintoon liittyvissä asioissa. Vuositasolla säästät huomattavasti enemmän kuin verrattuna perinteisiin tilitoimistoihin.

Yksinkertainen, läpinäkyvä hinnoittelu

UKKO Pron hinnoittelu on suunniteltu tukemaan aloittelevaa yrittäjää.
 
Kun palvelun käyttösi on vähäistä, niin kuukausimaksusi on 0€/kk.
 
Kun liikevaihtosi kasvaa, niin kuukausihintasi nousee vähitellen perushintaan 60€/kk + alv. 
 
Sanotaan, että ensimmäisenä käyttökuukautenasi liikevaihtosi on 700€. Palvelumme on silloin edelleen ilmainen.
 
Jos seuraavassa kuussa liikevaihtosi on 900€, on kumulatiivinen liikevaihtosi 1600€ ja kuukausimaksusi nousee hintaan 10€/kk + alv. 
 

Kysyttävää hinnoittelusta? Ota meihin yhteyttä!

Soita: 09 427 20861, tai täytä lomake alta tai yhteydenottosivulta. Saatat löytää vastauksen myös Usein kysytyistä -kysymyksistä.

Toiminimen kirjanpidon hinta?

UKKO Pro tarjoaa helpon ja riskittömän tavan aloittaa toiminimellä toimiminen. UKKO Pro:lta saat toiminimellesi kirjanpitopalvelun lisäksi mahdollisuuden lähettää laskuja postitse, sähköpostitse ja verkkolaskuna. Tämä kaikki sisältyy palvelun kuukausihintaan. 

Sinun ei tarvitse arvailla todellista kuukausihintaa toiminimesi kirjanpidolle, vaan kaikki tarvittava sisältyy yhteen kuukausihintaan. Kuukausihinta kasvaa liikevaihtosi kasvaessa, kuitenkin maksimin ollessa 60€/kk.