menu x

UKKO Pro eläkeläisille – tehokkaampaa kirjanpitoa!

UKKO Pro eläkeläisille

Työskenteletkö yrittäjänä eläkkeellä? Hienoa! Eläkeläiset ovatkin yksi eniten kasvavimmista ryhmistä, jotka nykyään perustavat oman yrityksen. Entä miltä sinun kirjanpitosi näyttää tällä hetkellä? Haluaisitko säästää aikaa, lopettaa turhat paperien pyörittelyt ja sähköistää kirjanpidon ja laskutuksen? Hyvä, jatka lukemista!

Ajan ja rahan säästöä taloudenhallintaan!

Aloittelevana yrittäjänä tilitoimiston kulut voivat tuntua kalliilta, mutta tällä vuosikymmenellä myös kirjanpidon tekeminen ruutuvihkoon ja kuittien säilyttäminen kenkälaatikossa on työlästä. Tänä päivänä myös ALV- ja veroilmoitukset tehdään sähköisesti, jolloin onkin fiksua etsiä sähköinen ratkaisu taloudenhallintaan. Pienyrittäjä voi harkita kirjanpidon tekemistä myös ilman täysipäiväistä kirjanpitäjää esimerkiksi UKKO Pron avulla.

UKKO Prolla myyntilaskut siirtyvät automaattisesti kirjanpitoon. Tehtäväksesi jää vain elinkeinotoiminnan kulujen lisääminen palveluun. Nämäkin kulut siirtyvät muutamalla klikkauksella automaattisesti kirjanpitoon. Voit kuvata, skannata tai vastaanottaa verkkolaskulla kulut ja lisätä ne palveluumme. Lisäksi luomme arvonlisäverolaskelmat puolestasi ja lähetämme ne suoraan verottajalle. Apua saat meiltä aina yrityksesi taloudenhallintaan sekä palvelumme käyttöön. Näin helppoa kirjanpito ei ole ikinä ollut!

Ei siis enää paperikuitteja, vähemmän manuaalista työtä ja tiedät koko ajan, missä mennään talouden ja kirjanpidon suhteen. Yksinkertaisesti saat kaiken tarvitsemasi UKKO Prosta.

 

Mikä UKKO Pro?

UKKO Pro on siis verkkopohjainen kirjanpito-ohjelma, jonka avulla voit työskennellä entistä tehokkaammin.

Voit seurata kirjanpitoa mistä tahansa; Espanjan rannalta, kahvilasta, omasta kellarista tai vaikkapa mökkilaiturilta. Luot ja vastaanototat laskuja sekä lisäät tositteita netissä ja robottikirjanpitäjämme muodostaa niistä automaattisesti kirjanpitoaineiston. Näin sinulla vapautuu aikaa taas kaikkeen muuhun yrityksesi toimintaan.

Haluatko kuulla lisää? Rekisteröidy mukaan palveluumme ja saat lisätietoja meiltä. Maksat palvelustamme vain kertyneen liikevaihtosi mukaan, alkaen 0€/kk ja maksimissaan 60 €/kk.

Autamme sinut alkuun, kerromme miten luot ensimmäisen laskun ja kuinka tiliöit tositteesi.

 

Mietityttääkö jokin? Lue vielä nämä syyt:

 • Kiinteä kuukausihinta aina ilman yllätyskuluja
 • Kuitit pysyvät tallessa, kun otat niistä kuvan heti oston jälkeen ja lisäät ohjelmaan
 • Voit seurata kirjanpitoa reaaliaikaisesti esim. Espanjan hiekkarannoilta 
 • Ohjelma toimii hyvin myös puhelimella sekä tabletilla
 • Ilmainen käyttäjätuki
 • Automaattinen ALV- ja veroilmoitus puolestasi

Miten toimin?

Puuttuuko sinulta Y-tunnus? Ei hätää, voit hankkia sen ilmaiseksi täältä. Perustamalla UKKO Pron kautta yrityksen et sitoudu mihinkään tai maksa yllättäviä rekisteröintimaksuja. Samalla varmistat, että kaikki tietosi täytetään oikein.

Mikäli sinulla on Y-tunnus jo olemassa, voit aloittaa ohjemamme käytön rekisteröitymällä alhaalta.

Automaattinen toiminimen kirjanpito

Suomen helpoin tapa hoitaa toiminimen kirjanpito. 

 • laskujen lähetys
 • laskujen vastaanotto
 • kuittien käsittely
 • ALV & veroilmoitus
 • kirjanpitäjän tuki