Aleksin ura urkeni turvallisuusalan yrittäjänä

 

Kuka olet ja mitä teet työksesi?

Olen Aleksi, 27-vuotias toiminimiyrittäjä Vantaalta. Toimin yrittäjänä Koulutuspalvelut X:ssä.

Koulutuspalvelut X tuottaa koulutus- ja asiantuntijapalveluita turvallisuuteen liittyen sekä toimimme verkkokauppamme Koulutuspalvelut X Storen kautta, turvallisuustuotteiden jälleenmyyjinä.

Miten päädyit yrittäjäksi?

Lähdin yrittäjäksi, koska halusin päästä tekemään asioita laadukaammin ja ollakseni luotettava ongelmanratkaisija asiakkailleni.

Monipuolinen taustani turvallisuusalan tehtävistä sekä oppimisen halu, saivat minut lähtemään alun perin kouluttajaksi. Olen matkan varrella saanut oppia monilta loistavilta kouluttajilta ja kollegoilta. Siksi halusin tarjota osaamistani ja luontevin tapa tähän on tarjota palveluitaan yrittäjänä.

Turvallisuus syntyy asenteista. Uusien asioiden oppiminen vaatii halua, mutta myös asennetta. Kouluttajana minä haluan saada ihmiset asennoitumaan turvallisuuteen oikein.

Millainen on tavallinen työpäiväsi?

Tavallinen työpäiväni pitää sisällään verkkokaupan ylläpitoa, kommunikointia asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa, markkinointia, asiakastapaamisia sekä koulutusmateriaalien valmistamista. Kouluttaessa olen päivät asiakkaiden luona ja illat jatkan verkkokaupan parissa.

Miten UKKO Pro on auttanut sinua?

Etsin sopivaa alustaa kirjanpidolle, taloushallinnolle, osto- ja myyntilaskuille sekä ennenkaikkea yhteistyökumppania, jolta voi kysyä neuvoja.

Tässä vaiheessa löysin UKKO Pro:n. UKKO Pro on tehnyt yrittäjän alkutaipaleesta huomattavasti mutkattomamman. Olen joutunut kysymään kirjanpitäjältä apua moneen eri asiaan ja olen aina saanut vastaukset kysymyksiini nopeasti. UKKO Pro:n kirjanpitäjät ovat myös olleet todella aktiivisia ja oma-aloitteisia, auttaessaan tuoretta yrittäjää. He ovat saattaneet perjantaina soittaa ja muistuttaa asioista, jotka olet itse unohtanut tai en ole osannut aloittelevana yrittäjänä ottaa huomioon.

Mikä on hienointa omassa työssäsi?

Hienointa työssäni on nähdä koulutettavien ihmisten oppivan ja oivaltavan asioita. Minusta koulutettavien onnistuminen on paras palkinto, jonka voin kouluttajana saada. Yrittäjyydessä mielestäni parasta on itsensä haastaminen ja se että saa tehdä asiat omalla tyylillä.

Mitä asioita haluaisit kehittää itsessäsi?

Haluan kehittyä kokonaisvaltaisesti yrittäjänä. Kehittyminen loppuu tyytyväisyyteen, kuten sanonta kuuluu. Aloitan opiskelemaan yrittäjyyden ohessa liiketaloutta tulevana syksynä, jotta kehittyisin yrittäjänä vielä vahvemmaksi.

Terveiset ja vinkit muille yrittäjille ja yrittäjäksi aikoville?

Jos kaipaatte hyvää yhteistyökumppania turvallisuuteen liittyen, olkaa yhteydessä minuun!

Aleksin koulutuspalveluihin pääset tutustumaan täältä. Kurkkaa myös yrityksen Facebook-sivut tästä. 

Haluatko sinä kuukauden yrittäjäksi?

Kuukauden yrittäjä on UKKO Pro:n blogisarja, jossa nostamme esiin eri alojen yrittäjiä. Onko sinulla oma tarina yrittäjyydestä? Me tahdomme kuulla sen!

Klikkaa ja täytä lomake.

  Toiminimen kirjanpito

  Suomen helpoin tapa yrittää

   

  • Lähetä ja vastaanota laskuja

  • Valokuvaustoiminto kuiteille

  • ALV- ja veroilmoitukset puolestasi

  • Henkilökohtainen kirjanpitäjä käytettävissä

  UKKO Pro on toiminimen kirjanpitoon erikoistunut yritys

  Blogissa käsittelemme yrittäjyyteen, taloushallintoon ja kirjanpitoon liittyviä asioita. Blogin tekstit on kirjoitettu mahdollisimman helposti ymmärrettäviksi, minkä vuoksi emme ota kantaa jokaiseen yksittäistapaukseen. Jos sinulla on kysyttävää, niin asiakaspalvelumme auttaa mielellään!

  asiakaspalvelu@ukkopro.fi

  puh: 09 427 20861 (klo 9-16)

  Lisää blogikirjoituksia

  Katso kaikki kirjoitukset